Schimbarea tevilor de apa si canalizare.

Schimbarea tevilor de apa si canalizare in Chisinau

Schimbarea tevilor de apa si canalizare.

Efectuam lucrari de schimbare a tevilor de apa si canalizare atit partiala cit si totala in incaperea dumneavoastra. La fel schimbam canalizarea la case pe pamint. Lucram atit cu metaloplastul cit si cu polipropilenu care este ieftin si de calitate si care va tine 30-50 de ani.

Intr-o cladire veche, construita cu aproximativ 50 de ani in urma exista o probabilitate mare de scurgere a tevilor de canalizare si a celor de apa. Nu trageți timpul până la ultimul moment schimbarea lor , ca doar nu doriti ca ele pe neasteptate sa crape si sa inundati vecinii de jos.

Montarea tevilor
Toti noi nu ne imaginam o locuinta confortabilă fără încălzire, apă caldă și rece. Astăzi, prin urmare nu găsim nici o cladire care nu necesită montarea tevilor de apă și încălzire.  Este necesara montarea tevilor. De unde începem?

Instalarea țevilor este un proces complex care combina diferite tipuri de muncă. Cum de început instalarea? Cel mai simplu mod de a începe este de apelat MANOLE, pentru a il invita. Mesterul va va ajuta cu procurarea materialului și va face un plan al sistemului de tevi, va efectua lucrările de pregătire în acest sens, precum și va instala tevile propriu zise. Dacă doriți să va pregătiti de montarea tevilor, înainte de a apela Mesterul Manole, trebuie să va decideți mai întâi ce fel de tevi veti cumpara.

Montarea tevilor. Cum corect de ales tevile?
Înainte de a efectua montarea tevilor, trebuie să înțelegeți ce fel de tevi corespund. Din moment ce toate tevile au propriile lor caracteristici și sunt destinate pentru scopuri diferite. Principalul lucru la care trebuie sa atragem atentia la alegerea tevilor:

  • termenul de valabilitate;
  • să corespundă materialul tevii pentru lucrul preconizat;
  • cit de comoda va fi montarea tevilor;
  • pretul.

De la alegerea corecta a tevilor va depinde cat de repede se va face montarea, precum și confortul in exploatare.

 

Din ce material de ales teava?
Țevi pentru sisteme de alimentare cu apă și de încălzire sunt de metal si plastic. Pentru o lungă perioadă de timp tevile de metal erau considerate cele mai sigure. Dar nimic nu sta pe loc și tevile de metal au fost inlocuite cu cele din  plastic care sunt mult mai sigure. Vom vedea în detaliu proprietățile tevilor din fiecare  material.

Montarea tevilor din fier
Montare tevilor din fier - unul dintre cele mai bune opțiuni pentru sistemul de încălzire. Principalele avantaje ale țevilor din fier este rezistența buna - și transferul de caldura excelent. Printre defecte - ele ruginesc, sedimentele se depun pe ele.

Montarea  țevilor din cupru
Tevile de cupru sunt potrivite pentru instalarea sistemului de încălzire. Cuprul este rezistent la coroziune, plus tevile de cupru previn dezvoltarea bacteriilor. Dezavantajele țevilor din cupru sunt:  costul ridicat a lor precum si lucrarile de instalare sunt mai scumpe  .

Montarea tevilor din plastic
Printre avantajele montarii țevilor din plastic e ca au o rezistență ridicată la coroziune, greutate redusa, viață lungă și cost mic. Dar tineti cont de faptul că țevile de plastic nu pot fi utilizate oriunde. Înainte de a face montarea, ar trebui să facem cunostinta cu proprietățile tevilor alese .

Montarea tevilor de metaloplast
Tevile de metaloplast constau dintr-un tub principal de polietilenă, un strat de folie de aluminiu și un înveliș exterior la fel din polietilena. Tevile din metaloplast au aceleasi proprietati ca cele din plastic plus la aceasta mai au un plus - ele sunt usor de indoit. Din minusurile montarii tevilor din metaloplast ar trebui să menționam necesitatea de a utiliza in plus careva materiale din fier. Montarea tevilor din metaloplast este rapida și ușoara.

Cu toate acestea, atunci când alegeți o țeavă din metaloplast nu va bazati doar pe intuitia proprie dar ascultati de recomandările specialistilor.

Sunam instalatorul pentru montarea tevilor
De la modul in care montam tevile depinde durata lor de exploatare.
Instalarea tevilor necesita anumite cunostinte si instrumente speciale. De asemenea, instalarea tevilor necesită anumite măsuri de siguranță. Încredințind montarea tevilor mesterului, veti uita de scurgeri și alte probleme.

Comanda acum montarea tevilor la MANOLE completind formularul online pe site sau suna-ti prin telefon.

MANOLE ofera urmatoarele servicii:

  • Instalarea țevilor din plastic;
  • Instalarea tevilor din metaloplast;
  • Instalarea țevilor din fier.


MANOLE, având în vedere nevoile dumneavoastra, vă va sfătui ce fel de țevi sa cumparati si vor efectua lucrarile in timpul convenabil pentru dumneavoastră.

Schimbarea tevilor
Odata cu trecerea timpului tevile de apa si de incalzire se uzeaza. Mai devreme sau mai târziu, inlocuirea tevilor din apartament va fi necesara. Cum noi nu vom incerca să amânam schimbarea tevilor, ruperea si scurgerile tevilor ne vor aminti că este nevoie de înlocuirea lor. De multe ori, înlocuirea tevilor e necesara la repararea bailor sau bucatariilor.

Cum sa faci, ca înlocuirea tevilor sa decurga fara batai de cap?
Nimeni nu a spus că înlocuirea tevilor e un proces simplu. Desigur, va trebui de muncit. Și dacă înlocuirea tevilor este ca alfabetul chinez, nu ezitați să apelați mesterul. Cu toate acestea, ca sa fiti conștienți pentru ce plătiti, și pentru a verifica lucrul efectuat in apartament, ar trebui un pic să înțelegeti unele detalii in procesul schimbarii tevilor. Indiferent de ce țevi in reteaua de apa nu ati schimba, trebuie in primul rând sa închideți apa de pe coloana dumneavoastră. În acest caz, trebuie să contactați instalatorul care este responsabil de casa ta. Înlocuirea tevilor va dura cel puțin câteva ore, de aceea preveniti vecinii că ve-ti opri apa.

Schimbarea tevilor. Schimbam toata reteaua sau doar partea afectata?
Pentru a înțelege care tevi sunt încă în stare bună și care au nevoie urgentă de a fi schimbate, contactați un instalator profesionist. Posibil nu va fi necesara schimbarea intregii reteli, dar doar unele zone afectate - toate acestea le poate vedea doar un instalator cu experienta. Dar daca aveti posibilitatea, desigur mai bine e sa schimbati toate tevile odata.
Schimbarea tevilor poate fi realizată separat sau in complex, adaugind si alte lucrări de reparatie. Pe linga demontarea și montarea tevilor, se intimpla ca mai este necesar să schimbam vasul de toaletă, robinetele sau contoarele cu apa inclusiv filtrele. În cazul în care schimbam complet toata reteaua, este posibil să facem modificari la planul retelei de apa. Acest lucru este foarte util dacă dorim să modificam designul la baie. Schimbarea retelei de apă are o multime de nuante care trebuie luate în considerare. Chiar micile greseli pot duce la probleme mari și înlocuirea lor vă va costa scump. Pentru a evita acest lucru, schimbarea retelei de apa trebuie să fie efectuata de către un specialist.

Cumparam tevi noi
Dupa ce ne-am decis ce lucrari vom efectua trebuie să calculam de cite tevi vom avea nevoie. Dacă tevile le vom schimba simultan cu obiectelor sanitare, rețineți că veti avea nevoie de mai multe tevi. Dupa ce am facut calculele, alegem din ce material vom cumpara tevile. În ultimii ani, cel mai des sunt folosite tevile din plastic, prolipropilen sau metaloplast. Ele au apărut relativ recent, dar si-au câștigat deja locul lor pe piata. Aceste tevi sunt durabile, extrem de rezistente la coroziune și au un termen de valabilitate mare. Schimbarea tevilor de plastic, metaloplast si prolipropilen nu este asa de scumpa. Dupa ce ne-am lamurit ce reprezinta schimbarea tevilor si ce trebuie pentru aceasta, putem apela mesterul.

Schimbarea tevilor cu ajutorul specialistului
Lucrul efectuat de un profesionist, întotdeauna are o garanție, de aceea este mai profitabil sa apelati un mester. Pentru a obține un rezultat care vă va multumi pentru mulți ani inainte, adresati-va la MANOLE.
Noi oferim:

  • Schimbarea tevilor de apă;
  • Schimbarea tevilor de încălzire.

Specialistii de la MANOLE au tot echipamentul necesar și pot efectua toate lucrările legate de inlocuirea tevilor. Meșterii nostri au înlocuit tevi în sute de apartamente, astfel încât pot garanta o calitate si o abordare profesionala. La noi puteti comanda mester prin intermediul site-ului sau prin telefon. Schimbarea tevilor cu noi - este simpla si la pretul cel mai bun.

Lucrăm pe întreg teritoriul Chișinău, moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana si Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile în săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Schimbarea tevilor de apa si canalizare. Montarea tevilor de apa si canalizare. Schimbarea tevilor de apa si canalizare. Reparatia tevilor de apa si canalizare. Tevi. Tevi polipropilen. Tevi metaloplast. Tevi plastic. Tevi fier. Instalarea tevilor de polipropilen. Montarea tevilor de polipropilen. Schimbarea tevilor de polipropilen. Reparatia tevilor de polipropilen. Instalarea tevilor. Montarea tevilor. Schimbarea tevilor. Reparatia tevilor. Instalarea tevilor de metaloplast. Montarea tevilor de metaloplast. Schimbarea tevilor de metaloplast. Reparatia tevilor de metaloplast. Instalarea tevilor de fier. Montarea tevilor de fier. Schimbarea tevilor de fier. Reparatia tevilor de fier. Instalarea tevilor de apa. Montarea tevilor de apa. Schimbarea tevilor de apa. Reparatia tevilor de apa. Instalarea tevilor de canalizare. Montarea tevilor de canalizare. Schimbarea tevilor de canalizare. Reparatia tevilor de canalizare. Instalarea tevilor de incalzire. Montarea tevilor incalzire. Schimbarea tevilor incalzire. Reparatia tevilor incalzire. Instalarea coloanei de apa. Montarea coloanei de apa. Schimbarea coloanei de apa. Reparatia coloanei de apa. Instalarea coloanei de canalizare. Montarea coloanei de canalizare. Schimbarea coloanei de canalizare. Reparatia coloanei de canalizare. Schimbarea tevilor de apa si canalizare in Chisinau. Montarea tevilor de apa si canalizare in Chisinau. Schimbarea tevilor de apa si canalizare in Chisinau. Reparatia tevilor de apa si canalizare in Chisinau. Tevi Chisinau. Tevi polipropilen Chisinau. Tevi metaloplast Chisinau. Tevi plastic Chisinau. Tevi fier Chisinau. Instalarea tevilor de polipropilen Chisinau. Montarea tevilor de polipropilen Chisinau. Schimbarea tevilor de polipropilen Chisinau. Reparatia tevilor de polipropilen Chisinau. Instalarea tevilor Chisinau. Montarea tevilor Chisinau. Schimbarea tevilor Chisinau. Reparatia tevilor Chisinau. Instalarea tevilor de metaloplast Chisinau. Montarea tevilor de metaloplast Chisinau. Schimbarea tevilor de metaloplast Chisinau. Reparatia tevilor de metaloplast Chisinau. Instalarea tevilor de fier Chisinau. Montarea tevilor de fier Chisinau. Schimbarea tevilor de fier Chisinau. Reparatia tevilor de fier Chisinau. Instalarea tevilor de apa Chisinau. Montarea tevilor de apa Chisinau. Schimbarea tevilor de apa Chisinau. Reparatia tevilor de apa Chisinau. Instalarea tevilor de canalizare Chisinau. Montarea tevilor de canalizare Chisinau. Schimbarea tevilor de canalizare Chisinau. Reparatia tevilor de canalizare Chisinau. Instalarea tevilor de incalzire Chisinau. Montarea tevilor incalzire Chisinau. Schimbarea tevilor incalzire Chisinau. Reparatia tevilor incalzire Chisinau. Instalarea coloanei de apa Chisinau. Montarea coloanei de apa Chisinau. Schimbarea coloanei de apa Chisinau. Reparatia coloanei de apa Chisinau. Instalarea coloanei de canalizare Chisinau. Montarea coloanei de canalizare Chisinau. Schimbarea coloanei de canalizare Chisinau. Reparatia coloanei de canalizare Chisinau.