Instalarea boilerului.

Instalarea boilerului

Instalarea boileruluiInstalarea încălzitorului apei acumulate
O casa moderna - este o casă confortabilă. Dar o casă confortabilă fară apă caldă este fara sens. Asigurați-vă casa cu apă caldă, si instalati un cazan sau boiler. Instalarea boilerului in apartament este o alternativă la alimentare cu apă caldă centralizată. Datorită cazanului nu vă faceți griji cu posibilele debransari a apei calde la bloc. Într-o casă privată, fără boiler este foarte greu. De aceea de instalarea lui sunt foarte mulți oameni interesați.

Instalarea boilerului de sine statator

Instalarea cazanului sau a boilerului se face de obicei in  timpul reparației sau cind au loc lucrari tehnico sanitare. Și dacă careva din aceste lucrari se poate de făcut cu miinele proprii, atunci boilerul trebuie instalat de catre un mester specializat. Boileru are o putere mare, si depune o sarcina mare asupra sistemei de electricitate. Ca lucrarile de electro-montaj sa fie facute conform cerintelor, este mai bine de incredintat instalarea boilerului unui mester profesionist. Un mester bun putem comanda doar la  MANOLE.

Tipurile de cazane. Montarea boilerului electric

Boiler - incalzitor de apa de tip inchis, care este folosit pentru apa calda sau incalzirea apei. Cazanele incalzesc apa într-un container special și apoi o mențin la temperatura dorită. Cazanele sunt separate în funcție de tipul sursei de energie. Mai multe beneficii o au boilerele electrice. Boilerele electrice sunt dispozitive destul de simple și de sigure. Acestea sunt echipate cu un rezervor, cantitatea caruia  poate varia intre 10 si 200 de litri.

Instalarea cazanului: alegerea volumului rezervorului

Instalarea cazanului se face în funcție de nevoile dumneavoastre. Selectarea marimii rezervorului se face in dependenta de numărul persoanelor care locuiesc în apartament sau casa. Desigur, apa caldă ar trebui sa ajunga cu rezerva. Dar trebuie să ținem cont de faptul că un cazan imens are un preț mai scump și va consuma o cantitate mai mare de energie electrică. În medie, o persoană are nevoie de aproximativ 50 de litri de apă. Pentru trei persoane marimea adecvata a cazanului va fi de 100-150 de litri. Un rezervor mai spatios vom avea nevoie numai atunci când aveți nevoie de multa apă caldă pe parcursul intregii zile. Dacă nu avem necesitatea de acest lucru, instalarea unui cazan cu un rezervor mare va fi nepotrivita.

La ce sa fim atenti cind alegem boileru?

Mai întâi de toate, este important să ne determinam din ce material va fi făcut rezervorul (capacitatea internă). De obicei el este fabricat din oțel, polipropilen sau cupru. Pe suprafața interioară a rezervorului este aplicat invelis anticoroziv. El este facut din smalț, din oțel inoxidabil, titan sau sticla portelanata. Astăzi sunt populare cele din smalț și sticla portelanata. Ele sunt foarte rezistente la coroziune și astfel sunt mai ieftine decât altele. Rețineți că oricare dintre aceste suprafete vor fi sensibile la schimbări bruște de temperatură. De la aceasta apar microfisuri. De aceea, boileru este mai bine să-l folosim în regim econom. Dar nu trebuie să uităm din când în când sa încălzim apa la o temperatură maximă pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor în apă.

Ce include in sine instalarea cazanului?

Instalarea cazanului se face în trei etape: instalarea, conectarea la apă și la rețeaua de electricitate. Instalarea cazanului are un număr de nuanțe. Ai nevoie să știi cum și unde se instalează cazanul și modul de conectare a cazanului. De aceea încredințați aceste lucrări profesioniștilor. Face-ti comanda la Mesterul Manole de instalarea boilerului și mesterul va face tot la un nivel inalt si intr-un timp cit mai scurt. De asemenea la Mesterul Manole va puteti adresa întotdeauna cu reparațiile cazanelor precum si alte servicii de electricitate si instalatii sanitare.

Contactați-ne în orice moment, mereu va vom ajuta.

ATENTIE! Instalarea boilerului si conectarea sa la instalatie se va efectua numai de
catre personal autorizat. La instalare trebuiesc montate toate elementele de siguranta livrate de producator.
ATENTIE! Conectarea boilerului la alimentarea electrica trebuie realizata numai de
catre personal autorizat. Trebuie respectate toate normele de conectare pentru a nu exista pericolul de electrocutare. nu conectati boilerul la reteaua electrica inainte de a umple boilerul cu apa.
ATENTIE! Nu permiteti copiilor sau persoanelor cu handicap sau neinformate sa aiba
acces la utilizarea boilerului, pericol de accidente.
Toate boilerele vor fi montate si amplasate in incinte in care temperatura mediului ambient nu scade sub 0 grade C.
Pe pardoseala camerei unde este montat boilerul se recomanda montarea unui sifon
de pardoseala de a permite scurgerea apei care iese din supapa de siguranta a robinetului de amestec, cand aceasta este activata sau in cazul in care se vor executa operatii de intretinere si reparatie la boiler.
Locul pentru amplasarea dispozitivului va fi corect dimensionat, astfel incat sa permita
modul de fixare, montarea componentelor in scopul suspendarii acestuia si a celor de
protectie precum si a realizarii comode a operatiilor de intretinere.
Boilerul va fi asigurat impotriva desprinderii de pe perete prin utilizarea suruburilor sau prin penetrarea peretelui in functie de materialul din care este construit peretele.

Lucrăm pe întreg teritoriul Chișinăului în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana si Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile în săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Instalare boiler. Instalarea boilerului electric. Instalarea boilerului. Boiler. Boiler electric. Incalzitor. Incalzitor electric. Schimbare boiler. Schimbare incalzitor. Montare boiler. Montare boiler electric. Montare incalzitor. Montare incalzitor electric. Curatirea boilerului. Curatire boiler. Reparatia boilerului. Reparatie boiler. Schimbarea boilerului. Schimbarea incalzitorului. Montare boiler. Instalare incalzitor. Instalare incalzitor electric. Instalare boiler electric. Instalare boiler chisinau. Instalarea boilerului electric chisinau. Instalarea boilerului chisinau. Boiler chisinau. Boiler electric chisinau. Incalzitor chisinau. Incalzitor electric chisinau. Schimbare boiler chisinau. Schimbare incalzitor chisinau. Montare boiler chisinau. Montare boiler electric chisinau. Montare incalzitor chisinau. Montare incalzitor electric chisinau. Curatirea boilerului chisinau. Curatire boiler chisinau. Reparatia boilerului chisinau. Reparatie boiler chisinau. Schimbarea boilerului chisinau. Schimbarea incalzitorului chisinau. Montare boiler chisinau. Instalare incalzitor chisinau. Instalare incalzitor electric chisinau. Instalare boiler electric chisinau.