Desfundarea canalizatiei.

Desfundarea canalizatiei in Chisinau in apartamente, oficii, case si localuri.

Desfundarea canalizatiei in Chisinau

Când îți dai seama că nu poți merge la toaletă, a te spala, sau stai cu vesela in lavoar, se intimpla ceva nu prea placut. Primul lucru care iti vine in minte - sa apelezi MANOLE. La aceasta problema pretul serviciului variaza foarte mult de complexitatea lucrarii.

Infundarea canalizatiei - neplacere casnica, carei nu este ușor de facut fata. În special acesta problema este destul de complicata în clădirile înalte ale Chisinaului. Canalizarea in casele cu multe etaje este construita în așa fel încât infundarea pe o singură zonă mică, poate afecta mai multe apartamente vecine. Prin urmare, pentru a nu crea probleme vecinilor e nevoie de a utiliza în mod corespunzător canalizatia și de a curati preventiv tevilor precum si de a face o profilactica odata la jumatate de an. Curățarea periodică a canalizatiei va vor scuti de probleme în viitor legate de aceasta. Cu toții intelegem ca desfundarea canalizatiei de sine statator este practic imposibil. Cit nu s-ar promova produsele chimice de curatare si desfundare a canalizatiei, ele nu sunt in putere pentru a rezolva problema. Curatarea si desfundarea canalizatie necesită abilități speciale și instrumente pe care le detine un instalator profesionist.

Motivele înfundarii canalizatiei
Motivele infundarii sunt diferite. De exemplu, instalarea inițiala incorecta a canalizatiei (multe unghiuri de 90 °, inclinarea insuficientă a tevilor de canalizare, etc.).
Adesea, cauza înfundării canalizatiei devine aruncarea obiectelor mari in sistemul de canalizare.
De asemenea, infundarea canalizatiei are loc din cauza cantitatii mici de apă.

Când aveți nevoie de curatirea canalizatiei?
Chiar și atunci când sistemul de canalizare este instalat conform standardelor sanitare și presiunea apei este adecvată, curățarea tevilor oricum este necesara deoarece in tevi se aduna sedimente, apariția carora se datorează proprietății apei. Depozitele ce se aduna in tevile de canalizare reduc circulația apei și scad capacitatea lor de circulare a apei.  De aceea curatarea canalizarii din când în când este absolut necesara. Curatarea canalizarii este necesara la primele semne  de infundare: capacitatea redusă de curgere a apei și mirosul neplacut.

Canalizatia infundata
Exista citeva tipuri de canalizare infundata:

  • Înfundarea canalizarii când depozite sau obiectele străine sunt acumulate in sifon - este considerata simpla;
  • Infundarea canalizarii , la colturile tevilor;
  • Înfundarea canalizarii in locurile tevilor deformate;
  • Înfundarea coloanei de canalizare;
  • Înfundarea canalizarii în subsolul clădirii cu multe etaje;
  • Înfundarea canalizarii între clădire și fintina;
  • Înfundarea canalizarii între fintini.

Cauzele infundarii canalizatiei este diferit, de aceea procesul de curățare a canalizatiei infundate poate sa difere de la un caz la altul.

Desfundarea canalizatiei, curatarea canalizatiei

În funcție de gradul infundarii și structura sistemului de canalizare, curățarea canalizarii necesită diferite abordări și utilizarea a diferitor tipuri de instrumente.
Curatarea simpla a canalizarii - este desfundarea, curatarea sau dupa necesitate demontarea  tevilor de canalizare pentru inlaturarea problemei.
La infundarea tevilor la colturi prin blocare cu obiecte straine, curatarea canalizarii nu este posibilă fără a utiliza un instrument corespunzator.
Curățarea coloanei de canalizare și a canalizatiei între fintini se face cu ajutorul instrumentelor speciale.

Curățarea canalizatiei de urgență. Cum prevenim acest lucru?
Situații de urgență se întâmplă destul de des. Cele mai frecvente sunt infundarea canalizarii din cauza aruncarii obiectelor mari in sistema de canalizare. De asemenea situatii de urgenta pot aparea in cazul cind folosim permanent detergenți de spalare  - care inemerind in colturile sau coturile tevilor, sunt mai apoi dificil de curățat.
Cind curățarea canalizatiei devine  o necesitate permanentă, trebuie să vă gândiți la înlocuirea tevilor de canalizare. Deoarece o data cu trecerea timpului, diametrul interior al țevilor este redus, mai ales este caracteristic pentru tevile vechi de fier, si atunci curatarea canalizatiei nu va fi foarte eficienta. În acest caz, pentru a evita infundarea frecventa a canalizatiei, e necesar de inlocuit intreaga sistema de canalizare.

A face comanda de curatarea canalizatiei
Curatarea canalizatiei trebuie să se facă minim cel puțin două ori pe an,  astfel  evităm cazurile de urgenta.
Putem comanda serviciul de curatare a canalizatiei la MANOLE. Instalatorii nostri vor ajunge la momentul convenabil pentru dumneavoastra și vor efectua toate lucrările necesare legate de curatarea canalizarii.

MANOLE va ajuta in orice caz, fie că este vorba de o chemare urgentă a instalatorului sau cu scopul efectuarii unei profilaxii .Curatarea canalizatiei - nu poate fi aminata, de aceea Mesterul Manole va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si va inlatura problema operativ si calitativ.

Mesterul Manole va elimina depozitele și obiectele străine mari, asigurind restabilirea capacității tevilor de canalizare. Curățarea canalizarii de Meșterul Manole - este sigura și convenabila. Comandarea curatirii canalizatiei, este posibila prin telefon și on-line.

Lucrăm pe întreg teritoriul Chișinăului, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana si Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile în săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Desfundarea canalizatiei. Desfundarea canalizarii. Destuparea canalizatiei. Destuparea canalizarii. Infundarea canalizatiei. Infundarea canalizarii. Solutii pentru desfundarea canalizatiei. Curatirea canalizatiei. Curatirea canalizarii. Desfundarea wc. Desfundarea veceu. Destuparea wc. Destuparea veceu. Infundarea wc. Infundarea veceu. Curatirea wc. Curatirea veceului. Curatire veceu. Desfundarea fintinii de canalizare. Destuparea fintinii de canalizare. Curatirea fintinii de canalizare. Desfundarea coloanei de canalizare. Destuparea coloanei de canalizare. Curatirea coloanei de canalizare. Desfundarea tevilor. Destuparea tevilor. Curatirea tevilor. Desfundarea tevilor de canalizare. Destuparea tevilor de canalizare. Curatirea tevilor de canalizare. Desfundarea coloanei de canalizatie. Destuparea coloanei de canalizatie. Curatirea coloanei de canalizatie. Desfundarea tevilor de canalizatie. Destuparea tevilor de canalizatie. Curatirea tevilor de canalizatie. Desfundarea sifonului. Destuparea sifonului. Curatirea sifonului. Infundarea lavoarului. Infundarea tevilor. Infundarea tevilor de canalizare. Infundarea tevilor de canalizatie. Infundarea sifonului. wc. Veceu. Desfundarea canalizatiei chisinau. Desfundarea canalizarii chisinau. Destuparea canalizatiei chisinau. Destuparea canalizarii chisinau. Infundarea canalizatiei chisinau. Infundarea canalizarii chisinau. Solutii pentru desfundarea canalizatiei chisinau. Curatirea canalizatiei chisinau. Curatirea canalizarii chisinau. Desfundarea wc chisinau. Desfundarea veceu chisinau. Destuparea wc chisinau. Destuparea veceu chisinau. Infundarea wc chisinau. Infundarea veceu chisinau. Curatirea wc chisinau. Curatirea veceului chisinau. Curatire veceu chisinau. Desfundarea fintinii de canalizare chisinau. Destuparea fintinii de canalizare chisinau. Curatirea fintinii de canalizare chisinau. Desfundarea coloanei de canalizare chisinau. Destuparea coloanei de canalizare chisinau. Curatirea coloanei de canalizare chisinau. Desfundarea tevilor chisinau. Destuparea tevilor chisinau. Curatirea tevilor chisinau. Desfundarea tevilor de canalizare chisinau. Destuparea tevilor de canalizare chisinau. Curatirea tevilor de canalizare chisinau. Desfundarea coloanei de canalizatie chisinau. Destuparea coloanei de canalizatie chisinau. Curatirea coloanei de canalizatie chisinau. Desfundarea tevilor de canalizatie chisinau. Destuparea tevilor de canalizatie chisinau. Curatirea tevilor de canalizatie chisinau. Desfundarea sifonului chisinau. Destuparea sifonului chisinau. Curatirea sifonului chisinau. Infundarea lavoarului chisinau. Infundarea tevilor chisinau. Infundarea tevilor de canalizare chisinau. Infundarea tevilor de canalizatie chisinau. Infundarea sifonului chisinau. wc chisinau. Veceu chisinau