Instalarea wc.

Instalarea vasului de toaleta in Chisinau, Moldova.

Instalarea vasului de toaleta in Chisinau, Moldova.

Desi poate parea usor cand te gandesti la asta, montajul unui vas de toaleta este complicat. Totul trebuie montat si sigilat foarte bine, ca sa nu existe scurgeri din vasul de toaleta in baie. Daca suprafata baii nu a fost bine nivelata, nici vasul de toaleta nu va avea o pozitie corecta. Un instalator te poate ajuta sa rezolvi aceasta problema. Instalarea vasului de toaleta nu o faci des, asa ca, aproape sigur vei uita toti pasii urmati cu greu de propria persoana, in caz de te decizi sa faci singur montajul WC.


Montarea WC
reprezinta una dintre cele mai complicate lucrari in amenajarile interioare, impunand respectarea numeroaselor conditii pentru functionarea fara probleme a toaletei, pentru mentinerea igienei in camera de baie. Instalarea WC corect, sigilarea vasului pentru a evita scurgeri, nivelarea suprafetei camerei de baie, pozitionarea optima a vasului si rezervorului  sunt printre capabilitatile instalatorilor Termice Sanitare, profesionisti ce garanteaza serviciul montaj WC executat in conditii favorabile penru solicitanti!

Greseli frecvente la instalarea vasului de toaleta

Cele mai comune greseli in montaj WC, ce conduc spre o lucrare nereusita si o functionare defectuoasa a toaletei sunt: violarea sau ignoarea codului de restrictii din plan local, folosirea unor tevi subdimensionate, combinarea pieselor si fittingurilor din materiale incompatibile ce conduce la slabirea legaturilor in timp si implica risc de scurgeri sau inundatii, nefolosirea unor materiale izolatoare in spatii in care apa se poate infiltra, non-nivelarea la fixarea elementelor, alinierea incorecta a tevilor in fitting-uri sau valve.

Etape corecte la instalarea vasului de toaleta

Schematic, operatiunea de montaj WC parcurge urmatoarele etape:

  • curatarea in profunzime a deschiderii in care va fi pozitionat vasul de toaleta;
  • instalarea vasului de toaleta;
  • instalarea rezervorului;
  • conectarea la o sursa de apa curenta;
  • testarea sistemului.

1. Pentru o aderenta si o pozitionare perfecta a vasului de toaleta, este foarte importanta curatarea spatiului, a deschiderii in care va fi montat vasul WC. Astfel, cu atentie si insistenta se vor inlatura orice urme de materiale folosite la amenajarea camerei de baie sau la fixarea vechiului vas de toaleta, orice depunere ce cauzeaza o denivelare a suprafetei, orice particula de mucegai, igrasie sau alte depuneri organice, folosind unelte speciale pentru inlaturarea acestora si produse puternice de curatenie ce vor lasa acest spatiu impecabil.

2. Urmatoarea etapa in montaj WC este cea a fixarii vasului de toaleta, pozitionandu-l in deschiderea pregatita anterior si mentinandu-l pe pozitie cu ajutorul bolturilor. Pozitionarea vasului de toaleta in spatiul ales poate fi efectuata manual ori cu ajutorul unui dispozitiv profesional de ridicare a acestui element. Dupa fixarea vasului, se va sigila legatura intre acesta si spatiul unde este plasat, folosind substante specializate.

3. Instalarea rezervorului urmeaza, cu ajutorul catorva bolturi ce prind rezervorul de vasul de toaleta. Aceste bolturi sunt prevazute cu material cauciucat pentru o buna sigilare a rezervorului. O garnitura din partea de jos a rezervorului se va conecta cu o deschidere din spatele vasului de toaleta. Numeroase rezervoare noi pentru toaleta sunt prevazute cu componentele in interior, pre-instalate, componente precum dispozitivul ce trage apa si valva de umplere.

4. Urmatorul pas in lucrarea de montaj WC consta in racordarea la reteaua de apa curenta, prin crearea unei legaturi intre WC si cea mai apropiata valva de furnizare a apei ce poate fi localizata pe peretele din spatele vasului ori in podea. Banda adeziva rezistenta la apa va sigila legatura de trecere a apei dintr-o conducta in alta pentru a evita scurgeri, inundatii, alte incidente.

5. Ultima etapa inainte de a pune in functiune toaleta nou-instalata consta in testarea sistemului prin evacuarea apei din rezervor de cateva ori pentru a verifica fitting-urile intre componente si pentru a remedia eventuale scurgeri, legaturi slabe si alte aspecte daca acestea exista. Instalare WC este completa!

Aceasta rutina este una minutioasa, solicitand cunostinte, atentie, unelte specializate – toate prezente in munca instalatorilor Termice Sanitare ce executa servicii demontaj WC de calitate ireprosabila, la cele mai accesibile preturi.

Echipa asteapta solicitari prin e-mail, prin site – Formularul de Contact sau telefonic in orice moment al zilei.

Instalarea veceului. Instalare wc baie. Instalare wc pret. Instalare plutitor wc. Instalare rezervor wc. Instalare wc suspendat. Instalare vas wc. Instalare vas toaleta. Instalarea wc. Montarea wc. Montarea vasului de toaleta. Montare plutitor wc. Montarea rezervor wc. Schimbarea veceu. Schimbarea wc. Veceu. Wc. Bideu. Schimbare bideu. Schimbare pisuar. Montare bideu. Montare pisuar. Instalare bideu. Instalare pisuar. Tualet. Reparatie wc. Reparatie veceu. Reparatie pisuar. Reparatie bideu. Reparatie plutitor. Reparatia vasului de toaleta. Reparatia vasului de veceu. Schimbarea vasului de toaleta. Schimbarea vasului de veceu. Schimbare wc. Instalarea vasului de toaleta. Schimbarea vasului de veceu. Instalarea veceului chisinau. Instalare wc baie chisinau. Instalare wc pret chisinau. Instalare plutitor wc chisinau. Instalare rezervor wc chisinau. Instalare wc suspendat chisinau. Instalare vas wc chisinau. Instalare vas toaleta chisinau. Instalarea wc chisinau. Montarea wc chisinau. Montarea vasului de toaleta chisinau. Montare plutitor wc chisinau. Montarea rezervor wc chisinau. Schimbarea veceu chisinau. Schimbarea wc chisinau. Veceu chisinau. Wc chisinau. Bideu chisinau. Schimbare bideu chisinau. Schimbare pisuar chisinau. Montare bideu chisinau. Montare pisuar chisinau. Instalare bideu chisinau. Instalare pisuar chisinau. Tualet chisinau. Reparatie wc chisinau. Reparatie veceu chisinau. Reparatie pisuar chisinau. Reparatie bideu chisinau. Reparatie plutitor chisinau. Reparatia vasului de toaleta chisinau. Reparatia vasului de veceu chisinau. Schimbarea vasului de toaleta chisinau. Schimbarea vasului de veceu chisinau. Schimbare wc chisinau. Instalarea vasului de toaleta chisinau. Schimbarea vasului de veceu chisinau.