Instalarea, montarea intrerupatoarelor

Instalarea intrerupatoarelor in chisinau, moldova.

Instalarea, montarea intrerupatoarelor

Montarea si conectarea intrerupatoarelor in Moldova

In Moldova si mai ales in Chisinau am observat ca oamenii apreciaza foarte mult o iluminare buna a incaperilor, iar pentru aceasta avem nevoie de montarea profesionala a intrerupatoarelor. Aceste lucrari le poate face doar un electrician competent pe care il putem gasi doar la MANOLE. Intrerupatoare electrice sunt diferite simple si complexe, si respectiv de modul in care dorim sa le montam, ele pot fi la vedere, ingropate sau chiar montate pe contorul electric. In ultimul timp se practica instalarea intrerupatoarelor inteligente deoarece ele permit de a aprinde si stinge lumina treptat astfel oferind confortul maxim dumneavoastra. Cele mai inovatoare intrerupatoare sunt cele cu detectie de miscare care se aprind si se sting atunci cind cineva trece pe linga ele.

Schimbarea intrerupatoarelor in Chisinau

Atunci cind se defecteaza intrerupatoarele sau deja sunt vechi de peste 20 de ani MANOLE este gata sa va vie in ajutor. Motivele de schimbarea intrerupatoarelor in Chisinau pot fi diverse, fie ca sunt vechi, fie ca s-au ars, fie ca trebuie inlocuite pe altele duble sau triple. Odata cu trecerea timpului apar mai multe sisteme de iluminari si astfel vine timpul cind trebuie sa mai adaugam careva intrerupatoare. MANOLE cunoaste toate punctele de vinzare a lor din Chisinau si poate in orice moment sa va daie un sfat de unde sa procurati mai ieftin si mai calitativ. Pentru a nu va intilni cu probleme de genul, scurt circuit sau arderea becurilor puteti sa apelati la electricianul MANOLE, care este un electrician competent si cunoaste la perfectie orice problema legata de electricitate.

Cum montam singur un intrerupator

Uneori suntem nevoiti sa facem careva lucrari in locuinta noastra, ca doar nu o sa chemam un electrician sau un instalator (santehnic) pentru lucrari banale precum schimbarea unui bec, schimbarea bateriei de la chiuveta, sau schimbarea prizei sau intrerupatorului. Iar daca n-ai montat niciodata un intrerupator, MANOLE iti spune cum sa o faci:

1. Asigura-te ca ai toate materialele necesare, intrerupatorul nou, surubelinita necesara izolata si creionul de tensiune.

2. Aprinde lumina in camera unde schimbam intrerupatorul. Scoatem siguranta si coborim clapeta de la  automat din cutia electrica. Cind se stinge lumina inseamna ca nu mai este tensiune in intrerupator.

3. Demontam intrerupatorul vechi. Avem grija sa nu folosim surubelnita cind scoatem butoanele ca am putea rupe piciorusele de sustinere.

4. Dupa ce am scos carcasa si butoanele desurubam cele doua suruburi care tin intrerupatorul prins in perete. Astfel cele doua gheare care tin intrerupatorul fixat se slabesc si ne permite sa il extragem din perete.

5 . Desurubam suruburile care tin firele fixate de intrerupator.

Dupa ce am facut acesti cinci pasi, facem totul din nou numai cu intrerupatorul nou dar in sens invers, adica fixam firele, fixam intrerupatorul in perete astfel ca ghearele sa il tina bine, montam butoanele si carcasa, dupa asta ridicam automatul, daca avem lumina atunci am facut totul corect.

Instalarea, montarea si schimbarea intrerupatoarelor, moldova , chisinau.

Lucrăm pe întreg teritoriul: mun. Chișinău, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile pe săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Intrerupator. Intrerupatoare. Instalarea intrerupatoarelor. Montarea intrerupatoarelor. Schimbarea intrerupatoarelor. Reparatia intrerupatoarelor. Instalare intrerupator. Montare intrerupator. Reparatie intrerupator. Schimbare intrerupator. Instalarea intrerupatoarelor electrice. Montarea intrerupatoarelor electrice. Schimbarea intrerupatoarelor electrice. Reparatia intrerupatoarelor electrice. Instalare intrerupatoare. Montare intrerupatoare. Schimbare intrerupatoare. Reparatie intrerupatoare. Intrerupatoare electrice. Intrerupator electric. Intrerupator de la 0. Montare intrerupator de la 0 pret. Instalarea intrerupatoarelor de la 0 pret. Scurtcircuit la intrerupator. Nu lucreaza intrerupatoarele. Scurtcircuit. Intrerupator chisinau. Intrerupatoare chisinau. Instalarea intrerupatoarelor chisinau. Montarea intrerupatoarelor chisinau. Schimbarea intrerupatoarelor chisinau. Reparatia intrerupatoarelor chisinau. Instalare intrerupator chisinau. Montare intrerupator chisinau. Reparatie intrerupator chisinau. Schimbare intrerupator chisinau. Instalarea intrerupatoarelor electrice chisinau. Montarea intrerupatoarelor electrice chisinau. Schimbarea intrerupatoarelor electrice chisinau. Reparatia intrerupatoarelor electrice chisinau. Instalare intrerupatoare chisinau. Montare intrerupatoare chisinau. Schimbare intrerupatoare chisinau. Reparatie intrerupatoare chisinau. Intrerupatoare electrice chisinau. Intrerupator electric chisinau. Intrerupator de la 0 chisinau. Montare intrerupator de la 0 pret chisinau. Instalarea intrerupatoarelor de la 0 pret chisinau. Scurtcircuit la intrerupator chisinau. Nu lucreaza intrerupatoarele chisinau. Scurtcircuit chisinau.