MANOLE

Santehnic chisinau. Instalator chisinau. Santehnik moldova

Instalator Sanitar, Santehnic, Chisinau, Moldova

Azi este destul de dificil de a gasi un instalator sanitar, (santehnic) profesional si competent in Chisinau. Astfel noi am format o echipa de instalatori MANOLE. Din toata Moldova am format o echipa de profesionali gata sa indeplineasca orice fel de lucrare de diferita complexitate. Numai echipa noastra MANOLE lucreaza fara zile de odihna si non stop 24/24 , fara sarbatori si pe intreg teritoriul Moldovei. La fiecare client noi lasam cite o cartela de reducere de 10%, astfel pastrindo veti beneficia de aceasta reducere toata viata. Lucrarile pe care le facem sunt:

1. Curatirea canalizatiei, Desfundarea canalizatiei. In cazul infundarii canalizatiei in apartamente, case, oficii si localuri noi sintem gata sa va ajutam.

2. Schimbarea tevilor de apa si canalizare. Noi schimbam orice tip de teava din orice material si in dependenta de circumstante va putem recomanda cea mai buna varianta.

3. Instalarea boilerului, curatirea boilerului. Instalam boiler cu cele mai bune materiale asa incit sa nu aveti nici o problema cu incalzitorul de apa.

4. Instalarea wc, veceu, bideu. Santehnicul de la MANOLE va instala veceul sau bideul dumneavoastra cu cea mai mare acuratete astfel incit nu veti avea probleme pe termen indelungat.

5. Instalarea contoarelor de apa, scoaterea contoarelor de apa, verificarea contoarelor de apa. Noi avem la noi contoare vechi astfel cind le scoatem pe cele noi la verificare , inlocuim cu a noastre vechi pentru ca in timpul cind vor fi verificate sa ca puteti folosi de apa.

6. Instalarea masinii automate de spalat, conectarea masinii de spalat. Indiferent daca ati m-ai avut o masina de spalat instalata sau urmeaza pentru prima data a fi instalata, santehnicul de la MANOLE stie cum trebuie instalata dupa toate standartele.

7. Schimbarea caloriferelor de incalzire, montarea caloriferilor. In dependenta de tipul incaperii dumneavoastra MANOLE va poate consulta in privinta tipului de calorifer adecvat incaperii date pe cit si materialul din care este confectionat.

8. Instalarea robinetului, la baie si la lavoar. Robinete sunt diferite si odata venit la fata locului MANOLE va poate recomanda cel mai bun robinet in functie de calitate- pret.

9. Repararea sau schimbarea rezervorului de la veceu . Schimbarea mecanizmului (armaturii) de la wc. Fiecare vas de toaleta isi are mecanizmul sau specific . Un santehnic profesional de la MANOLE va rezolva orice fel de problema legata de scurgere la veceu sau bideu.

10. Instalarea uscatorului de prosoape. Pentru ca in baie sa va fie mereu cald e necesar de a instala un uscator de prosoape. In chisinau sunt diverse tipuri asa incit putem alege unul adecvat baii dumneavoastra.

11. Instalarea cadei, instalarea jacuzzi. In dependenta de marimea baii noi vom alege pentru montare cea mai buna cada sau jacuzzi din Moldova.

12. Incalzirea autonoma, montare cazan, reparare cazan. Cazane pe piata Chisinau sunt diverse atit ca modele cit si ca pret, dar in dependenta de incaperea dumneavoastra putem alege cel mai bun cazan calitate-pret, si putem instala , monta toata sistema de incalzire autonoma.

13. Instalarea cabinei de dus, montare cabina de dus. Cabine de dus in Chisinau sunt de toate tipurile. Noi instalam orice tip de cabina de dus iar pretul instalarii variaza in dependenta de modelul cabinei.

14. Montarea canalizatie, schimbarea canalizatiei. In incaperile vechi intilnim tevi de fonta (ciugun). Odata cu trecerea timpului ele ruginesc sau se astupa si trebuie schimbate cu cele din plastic care vor tine minim 50 de ani.

15. Inlaturarea oricarei scurgeri.

16. Chemare Urgenta 24/24.

Doar Echipa MANOLE va poate ajuta in caz de o avarie noaptea. Noi putem veni in ajutor la orice ora , astfel am creat serviciul de urgenta 24/24. In Chisinau venim in decurs de o ora in dependenta de sectorul in care va aflati.

Instalator sanitar - santehnic - santehnik in Chisinau, Moldova

Lucrăm pe întreg teritoriul Chișinăului, moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana si Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile în săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

 

Instalator chisinau. Instalator sanitar chisinau. Santehnic chisinau Botanica. Santehnic chisinau preturi. Santehnica chisinau. Santehnica chisinau preturi. Cursuri de santehnic chisinau. Santehnic chisinau. Santehnic in chisinau. Santehnica in chisinau. Santehnici in chisinau. Santehnic la chisinau. Santehnic chisinau centru. Santehnic chisinau riscani. Santehnic chisinau riscanovca. Santehnic chisinau buiucani. Santehnic chisinau ciocana. Santehnic moldova. Santehnic chisinau posta veche. Schimbarea tevilor Chisinau. Apeduct canalizare Chisinau. Inlaturare scurgeri Chisinau. Instalarea robinete Chisinau. Instalare robinet chisinau. Instalare boilere Chisinau. Masini automate de spalat Chisinau. Instalare masina de spalat automat chisinau. Conectare masina de spalat automat chisinau. Instalare aragaze Chisinau. Desfundarea canalizatiei Chisinau. Infundarea canalizatiei Chisinau. Desfundarea si curatirea canalizării Chisinau. Destuparea canalizatiei Chisinau. Inlocuirea si instalarea de conducte Chisinau. Instalatii sanitare Chisinau. Canalizare Chisinau. Incalzire Chisinau. Instalare dus Chisinau. Instalare dus cabina chisinau. Instalare cazi de baie Chisinau. Instalare jacuzzi Chisinau. Instalare masini de spalat rufe Chisinau. Instalare masini de spalat vase Chisinau. Instalare toalete Chisinau. Instalare chiuvete Chisinau. Instalare robinete Chisinau. Instalare bideu Chisinau. Instalare bide chisinau. Instalare suporturi incalzite pentru prosoape Chisinau. Instalare cazane Chisinau. Instalare contoare de apa Chisinau. Instalare filtre de apa Chisinau. Instalare sifoane (mecanism de wc) Chisinau. Eliminarea de scurgeri Chisinau. Reparatie cazane Chisinau. Lucrul cu metal chisinau. Lucru cu polipropilen Chisinau. Lucru cu Metaloplast Chisinau. Conectarea Aragazelor electrice Chisinau. Apa Chisinau. Tevi Chisinau. Contor Chisinau. Teava Chisinau. Chiuveta Chisinau. Baie Chisinau. WC Chisinau. Veceu Chisinau. Dus Chisinau. Cabina Chisinau. Cada Chisinau. Apelarea unui instalator în Chișinău.