Montarea cablului

Montarea cablului electric in Chisinau, moldova.

Montarea cablului electric in Chisinau, moldova.

1. Modalitatea montarii cablului electric in moldova.

In Chisinau MANOLE realizeaza montarea cablurilor in asa fel, incit in locul destinat instalatiei electrice (cu rezervele necesare) sa fie loc suficient pentru cablurile si conductoarele de sectiune potrivita, in cantitatea corespunzatoare. In moldova sintem unica echipa de electricieni care la conceperea instalatiilor electrice vom evita montarea mai multor cabluri electrice paralele pe zone mai mari. Este mai recomandabil intercalarea mai multor panouri de distributie, care sunt legate cu un singur cablu de o marime mai mare. Electricienii de la MANOLE vor scurta cablurile care pornesc de la acesti distribuitori secundari si ii vor lega direct la circuitele electrice. Astfel intreg sistemul va deveni mult mai usor de verificat si de controlat. Marimea cablului va fi ales de catre electricianul MANOLE in functie de nivelul solicitarii la care vor fi supuse. Electricianul nostru va procura din Chisinau atit cablurile cit si toate piesele si componentele instalatiei electrice de la un magazin specializat astfel incit materialele sa corespunda standardelor si care vor avea obligatoriu si un certificat de calitate.

Canalele de protectie a cablurilor


Electricienii de la MANOLE folosesc in Chisinau cablurile de cupru fiindca sunt mult mai rezistente decit cele de aluminiu si doua tipuri de canale de protectie pentru cabluri, cele rigide si flexibile. In canalele rigide firele sunt trase mult mai usor decit in cele flexibile, in schimb canalele flexibile pot fi curbate fara rupturi si introduse in dozele de distributie. Canalele sau tuburile rigide pot fi montate usor cu ajutorul componentelor prefabricate (ramificatii, racorduri) si cu ajutorul mufelor de legatura la dozele de distributie. Canalele de protectie pentru cabluri sunt fabricate din plastic si sunt de diferite dimensiuni in dependenta de cite cabluri avem de tras.

Montarea cablurilor in interior si afara


In Moldova cablurile electrice interioare se monteaza in incaperi respectiv cele exterioare se monteaza afara in aer liber. Retineti ca montarea cablurilor interioare este mult mai diferita decit montarea in exterior. In primul rind pentru firele interioare si exterioare se folosesc diferite fire si cabluri. In al doilea rind in incaperi se folesesc diferite metode de montare a cablului electric.

Lucrul important in montarea  cablurilor


De fapt, etapa importanta de montare a cablului consta in instalarea firelor , cablurilor, instalarea de echipamente electrice și conexiunile necesare. Instalarea și înlocuirea cablului se face ținând cont de norme si standarte. Numai montarea corecta vă va proteja de necazuri. Utilizati serviciile de electricieni cu experiență de la MANOLE, și veti fi siguri de siguranța dumneavoastra.

Lucrăm pe întreg teritoriul: mun. Chișinău, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile pe săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Montarea cablului. Montarea cablurilor electrice. Montarea cablurilor. Cablu. Cablu electric. Cabluri electrice. Cablu electric pentru prize. Instalarea cablului. Schimbarea cablului. Reparatia cablului. Instalare cablu. Schimbare cablu. Reparatie cablu. Instalarea cablului electric. Schimbarea cablului electric. Reparatia cablului electric. Instalare cablu electric. Schimbare cablu electric. Reparatie cablu electric. Montarea cablului chisinau. Montarea cablurilor electrice chisinau. Montarea cablurilor chisinau. Cablu chisinau. Cablu electric chisinau. Cabluri electrice chisinau. Cablu electric pentru prize chisinau. Instalarea cablului chisinau. Schimbarea cablului chisinau. Reparatia cablului chisinau. Instalare cablu chisinau. Schimbare cablu chisinau. Reparatie cablu chisinau. Instalarea cablului electric chisinau. Schimbarea cablului electric chisinau. Reparatia cablului electric chisinau. Instalare cablu electric chisinau. Schimbare cablu electric chisinau. Reparatie cablu electric chisinau.