Instalarea, montarea prizelor

Instalarea prizelor in chisinau, moldova.

Instalarea prizelor in chisinau, moldova.

Montarea si conectarea prizelor in Moldova

De corectitudinea montarii unei prize in Chisinau va depinde buna functionare a aparatelor electrice si electrocasnice. Aceste lucrari le poate face doar un electrician profesionist care il putem gasi doar la MANOLE. Atit proprietarii cit si arhitectii care se ocupa de renovarea locuintelor au in fata lor o diversitate de modele de prize astfel au ocazia de a face o alegere corecta. Avem prize complexe si simple si ansambluri de prize electrice, de internet, de telefon si de cablu tv in acelasi bloc. Astfel dupa ce ati consultat un designer de interior si ati stabilit unde va fi instalat mobilierul si aparatele electrocasnice va fi nevoie sa consultati si un electrician autorizat de la MANOLE pentru a va face un plan al dispunerii prizelor, optimizind si consumul de energie electrica.

Schimbarea prizelor in Chisinau

Necesitatea schimbarii unei prize poate aparea din mai multe motive, fie ca sunt vechi si au mai mult de 20-25 de ani fie ca s-au defectat si nu mai lucreaza, fie trebuie mutate cu locul. MANOLE avind experienta acumulata timp de peste 10 ani in Moldova va poate ajuta in orice caz venind cu diferite recomandari si sfaturi legate de orice problema aparute pe electricitate inclusiv si problemele cu prizele. Dese ori in Chisinau au loc scurt circuite din cauza instalatiilor electrice defectuoase si din aceasta cauza au de suferit prizele, sau inceteaza a mai functiona sau se ard complet. Electricianul de la MANOLE lucrind in Chisinau se intilneste practic in fiecare zi cu astfel de probleme si cunoaste la perfectie inlaturarea lor. Puteti apela la noi in orice moment si noi vom fi bucurosi a va ajuta in timpul convenabil dumneavoastra.

Etapele montarii unei prize

1. In perete se face o gaura cu aparat special sau cu o dalta impreuna cu un ciocan si in gaura nou formata fixam doza noua.

2. Capetele firelor electrice se dezizoleaza atit cit este necesar pentru a intra in orificiile prizei.

3. Facem legatura tuturor conductorilor cu priza dupa culorile respective, dupa conexiune izolam conexiunile cu banda izolatoare.

4. In orificiul dozei plasam atent conductorii astfel ca sa nu ii atingem cu suruburile.

5. Fixam priza cu ajutorul suruburilor din pachet si fixam si capacul prizei electrice paralel cu podeaua.

6. Ridicam automatul si verificam daca functioneaza.

Lucrăm pe întreg teritoriul: mun. Chișinău, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile pe săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Priza. Prize. Instalarea prizelor. Montarea prizelor. Schimbarea prizelor. Reparatia prizelor. Instalare priza. Montare priza. Schimbare priza. Reparatie priza. Instalarea prizei. Montarea prizei. Schimbarea prizei. Reparatia prizei. Instalarea prizelor electrice. Montarea prizelor electrice. Schimbarea prizelor electrice. Reparatia prizelor electrice. Instalarea prize. Montarea prize. Schimbarea prize. Reparatia prize. Prize electrice. Priza electrica. Priza de la 0. Montare priza de la 0 pret. Instalarea prizelor de la 0 pret. Scurt circuit la priza. Scurt circuit. Nu lucreaza prizele. Priza chisinau. Prize chisinau. Instalarea prizelor chisinau. Montarea prizelor chisinau. Schimbarea prizelor chisinau. Reparatia prizelor chisinau. Instalare priza chisinau. Montare priza chisinau. Schimbare priza chisinau. Reparatie priza chisinau. Instalarea prizei chisinau. Montarea prizei chisinau. Schimbarea prizei chisinau. Reparatia prizei chisinau. Instalarea prizelor electrice chisinau. Montarea prizelor electrice chisinau. Schimbarea prizelor electrice chisinau. Reparatia prizelor electrice chisinau. Instalarea prize chisinau. Montarea prize chisinau. Schimbarea prize chisinau. Reparatia prize chisinau. Prize electrice chisinau. Priza electrica chisinau. Priza de la 0 chisinau. Montare priza de la 0 pret chisinau. Instalarea prizelor de la 0 pret chisinau. Scurt circuit la priza chisinau. Scurt circuit chisinau. Nu lucreaza prizele chisinau.