Instalarea, montarea cabinei de dus

Instalarea cabinei de dus in Chisinau.

Confectionarea usei de sticla la comanda.

Instalarea cabinei de dusCum montăm cabinele sau ușile de duș?

Montarea ușilor poate fi făcută chiar de către d-voastră

Renovarea băii este gata, s-au terminat și ultimele detalii și ați decis să instalați o cabină de duș? O puteți instala chiar d-voastră și veți vedea că nu este nimic ieșit din comun .

Cel mai ușor lucru pentru d-voastră va fi dacă veți alege o cabină cu profile. Acestea sunt livrate total asamblate(gama Supernova de exemplu), sau parțial asamblate, deci, nimic nu poate fi dificil la instalare. Indiferent de modelul de cabină, trebuie să vă așteptați la un pachet voluminos, care poate nu va intra în autoturismul d-voastră. În schimb, instalarea unei cabine fără profile necesită o mare atenție și precizie și nu se bazează întotdeauna doar pe pricepere. Există camere de baie care nu au pereții drepți sau aceștia nu sunt în unghi drept, ceea ce face mai dificilă instalarea cabinei.

"Un compromis favorit în ceea ce privește designul, funcționalitatea și ușurința instalării sunt cabinele cu un minim de profile, cum sunt cele de la Blix ori Rapier. Componentele individuale sunt ușor de transportat și se pot instala ușor, folosind uneltele convenționale cum ar fi surubelnița, burghiul și bolobocul" spune MANOLE.

Cum să procedăm?

Îndepărtați inserțiile necesare transportului, din profilele curbate ale cabinei (Dacă uitați să le îndepărtați, cabina va fi cu 2 cm mai lungă de fiecare parte și s-ar putea să nu mai urmărească curbura cădiței!). Atașați profilele arcuite la profilele verticale și inșurubați-le.
Sfat - Gresați șurubelnița înainte de a înșuruma profilele, pentru a funcționa mai ușor.


Montați profilele de fixare pe cabina asamblată (fără uși dacă aceasta nu are ușile gata asamblate la livrare), potriviți după aceea cabina pe cădița de duș pe poziția corectă, marcați pe perete locurile profilelor de fixare, îndepărtați cabina și reașezați profilele de fixare conform marcajelor, după care dați gaurile în zid și fixați profilele.
Siliconați profilele de fixare:
siliconați profilele în partea de jos spre cădiță și pe verticală în exterior.
Sfat – nu siliconați în interiorul cabinei, pentru ca apa să se poată scurge înapoi în cădiță.

Montați cabina în profilele de fixare.

Înșurubările se fac de pe partea interioară a cabinei și se acopera găurile cu capacele speciale din pachet.

Fixați rolele metalice în partea superioară a ușilor cabinei.

Fixați sistemul de ghidare în găurile de jos ale ușilor. Acestea vă vor permite să îndepărtați ușile foarte ușor, dacă este necesar, pentru curățenie. Fixați ușile în partea superioară, cu rolele pe șina de ghidaj și apoi fixați ușile și în partea de jos, apăsând butonul din plastic.

Fixați mânerele pe uși.

Notă – folosiți plasticul transparent de fiecare parte a mânerelor.

Montați garniturile din plastic pe părțile fixe din sticlă.

Sfat - pentru o manipulare ușoară, ungeți cu săpun marginile sticlelor.

Atașați garniturile de plastic cu magnet la ușile din sticlă.

Izolați cu silicon marginile cabinei dinspre pereți și dinspre cadiță.
Notă – nu aplicați silicon în partea interioară a cabinei, pentru a nu împiedica apa să curgă înapoi în cădiță.

 

Lucrăm pe întreg teritoriul: mun. Chișinău, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile pe săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Cabina de dus. Dus cabina. Instalarea cabinei de dus. Reparatia cabinei de dus. Instalare cabina de dus. Cabina de dus pret instalare. Montarea cabinei de dus. Schimbarea cabinei de dus. Cabine de dus preturi. Instalare cabina de dus cu hidromasaj. Montare cabina de dus. Curge dus cabina. Inlaturare scurgere. Montare cabina de dus cu hidromasaj. Reparatie cabina de dus cu hidromasaj. Instalarea cabinei de dus cu hidromasaj. Montarea cabinei de dus cu hidromasaj. Reparatia cabinei de dus cu hidromasaj. Instalarea cabinei de dus simpla. Montarea cabinei de dus simpla. Reparatia cabinei de dus simpla. Cabina de dus chisinau. Dus cabina chisinau. Instalarea cabinei de dus chisinau. Reparatia cabinei de dus chisinau. Instalare cabina de dus chisinau. Cabina de dus pret instalare chisinau. Montarea cabinei de dus chisinau. Schimbarea cabinei de dus chisinau. Cabine de dus preturi chisinau. Instalare cabina de dus cu hidromasaj chisinau. Montare cabina de dus chisinau. Curge dus cabina chisinau. Inlaturare scurgere chisinau. Montare cabina de dus cu hidromasaj chisinau. Reparatie cabina de dus cu hidromasaj chisinau. Instalarea cabinei de dus cu hidromasaj chisinau. Montarea cabinei de dus cu hidromasaj chisinau. Reparatia cabinei de dus cu hidromasaj chisinau. Instalarea cabinei de dus simpla chisinau. Montarea cabinei de dus simpla chisinau. Reparatia cabinei de dus simpla chisinau.