Instalarea contoarelor de apa.

Montarea, demontarea contoarelor de apa in Chisinau

Instalarea contoarelor de apa.

 

Locul de instalare al unui contor de apă trebuie să fie ușor accesibil în vederea montajului, demontajului, operării, citirii, separat de încăperile tehnice și industriale, protejat împotriva condiţiilor atmosferice neprielnice și împotriva influenţei instalaţiilor electrice și de gaz. În cazul în care nu există un astfel de spaţiu, contorul de apă poate fi instalat într-un branşament, caz în care contorul de apă și accesoriile acestuia trebuie să fie instalate la o înălţime suficientă faţă de partea inferioară a branşamentului.

În locul de instalare, contorul de apă trebuie protejat de eventuale lovituri mecanice sau vibraţii cauzate de alte dispozitive din apropiere, de temperaturi ridicate, contaminare, inundaţii sau de acţiunea corozivă ale mediului ambiant. Temperatura la locul instalării nu trebuie să coboare sub 4°C.
Sensul de curgere a apei prin contor trebuie să corespundă cu direcţia săgeţilor
amplasate pe ambele părţi ale corpului.

Nu aveti un contor de apă? In acest caz noi venim la tine. Glumele deoparte dar instalarea contoarelor de apă în unele orașe este deja obligatorie pentru toți. Și trebuie sa fiti deacord că este un lucru bun. Nu vom vorbi despre economia de apă in lume, deși tot e un lucru important, dar vom acorda atentie la economisirea banilor nostri, care va deveni un lucru normal dupa instalarea contoarelor de apa.

Vă va aduce instalarea contoarelor de apă avantaje?

Desigur,  mai întâi va trebui să plătiti pentru contoare si instalarea lor, dar după instalare veți plăti doar pentru metri cubi de apă utilizati. În cele mai multe cazuri, o persoană folosește în mod semnificativ mai puțină apă decât normele prescrise. Prin urmare, indiferent de situatie, nu veti plăti mai mult decit consumati. Dacă apa este folosită in modul corespunzator, contoarele de apă repede se vor rascumpara si veti incepe să economisiți bani pentru serviciile comunale.

Instalarea contoarelor de apă în apartament. Care contoare sunt bune?

Dupa principiul de acțiune al contoarelor de apă exista: mecanice, ultrasunete, electromagnetice și cu virtej.

În clădirile de locuit instalarea contoarelor de apă nu au scopul de a masura cantitati mari de apa, asa ca cea mai buna optiune sunt contoarele mecanice. Acestea sunt de dimensiuni reduse, ceea ce le face precise, iar prețul lor este destul de mic.

Contoarele mecanice sunt single-jet și multi-jet. Contoarele de apa multi-jet sunt  împărțite în mai multe jeturi ceea ce ajuta la măsurari mai precise.

De asemenea, contoarele mecanice sunt de tip uscat și umed, în cel de al doi-lea caz contorul are un contact direct cu apa. Aceste contoare au un mecanism simplu, respectiv au un cost mic.

Contoarele de tip umed este mai bine să le folosiți pentru apa mai puțin murdara, deoarece in caz contrar poate fi afectata corectitudinea lor. Contoarele de tip uscat se potrivesc pentru orice fel de apa.

În plus, contoarele au o precizie diferită, în principal ele sunt împărțite în aceste clase: A, B, C și D - de la simple la foarte precise. Prețul contoarelor, depinde de precizia lor.

Indiferent de ce contor veti cumpara, ține-ti cont de faptul că ar trebui să fie cu pașaport cu un număr unic (necesar pentru sigilare după instalare).

Cum instalam contoarele de apă?

Instalarea contoarelor de apă e o procedura scurta și simpla. Dar de unde începepem? Preventiv instalarea contoarelor de apa se incepe cu o vizita la administratorul blocului. Acolo scrim o declaratie cu privire la instalare si cerem  ca contorul sa fie plombat ca sa trecem la plata corespunzatoare datelelor contorului.

 

Procesul instalarii contoarelor

Mai departe trecem direct la instalarea contoarelor. Pentru a instala un contor de apă e necesar să opriți apa din apartament. Dacă robinetele de apa nu funcționează, trebuie să contactați ÎMGFL pentru a opri apa. În acest caz, instalatorul care va instala contoarele de apa va înlocui si robinetele. Dacă ați achiziționat deja contorul de apa, toate lucrarile ulterioare încredințatile  Mesterului Manole. Putem chema mesterul în orice moment on-line sau prin telefon. După ce contoarele de apă au fost instalate, va veni omul responsabil pentru a le plomba. Se va emite un act , afirmând că instalarea contorului de apă este corectă, și de asemenea vor fi înregistrate primele date de pe contor. De aici procesul instalarii contoarelor de apa inceteaza. După cum puteți vedea  este destul de ușor. Contactați-ne și va vom ajuta sa instalati contorul de  apă rapid și corect.

Lucrăm pe întreg teritoriul Chișinău, moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana si Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile în săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Instalarea contoarelor de apa. Contor de apa. Schimbarea contoarelor de apa. Montarea contoarelor de apa. Instalarea contorului de apa. Instalare contoare de apa. Instalare contor apa. Contor apa chisinau. Contoare de apa. Reparatia contorului de apa. Reparatia contoarelor de apa. Schimbare contor apa. Schimbarea contoarelor de apa. Instalare contor de apa rece. Schimbarea contoarelor de apa rece. Reparatia contoarelor de apa rece. Montarea contoarelor de apa rece. Montare contor de apa. Instalare contor de apa. Schimbare contor de apa. Verificarea contoarelor de apa. Verificare contor de apa. Sigilarea contorului de apa. Instalarea contoarelor de apa chisinau. Contor de apa chisinau. Schimbarea contoarelor de apa chisinau. Montarea contoarelor de apa chisinau. Instalarea contorului de apa chisinau. Instalare contoare de apa chisinau. Instalare contor apa chisinau. Contor apa chisinau chisinau. Contoare de apa chisinau. Reparatia contorului de apa chisinau. Reparatia contoarelor de apa chisinau. Schimbare contor apa chisinau. Schimbarea contoarelor de apa chisinau. Instalare contor de apa rece chisinau. Schimbarea contoarelor de apa rece chisinau. Reparatia contoarelor de apa rece chisinau. Montarea contoarelor de apa rece chisinau. Montare contor de apa chisinau. Instalare contor de apa chisinau. Schimbare contor de apa chisinau. Verificarea contoarelor de apa chisinau. Verificare contor de apa chisinau. Sigilarea contorului de apa chisinau. Verificare contor apa. Verificarea contoarelor de apa. Verificarea metrologică a contoarelor de apa. Serviciul de verificare metrologică a contoarelor. Verificarea metrologica a contoarelor. Verificaţi contorul de apă. Verificarea metrologică a contoarelor de apă, montarea - demontarea. Servicii de verificări metrologice a contoarelor de apă rece și caldă. Verificarea metrologica a contoarelor de apa la domiciliu timp de 1 zi. Verificare contor apa chisinau. Verificarea contoarelor de apa chisinau. Verificarea metrologică a contoarelor de apa chisinau. Serviciul de verificare metrologică a contoarelor chisinau. Verificarea metrologica a contoarelor chisinau. Verificaţi contorul de apă chisinau. Verificarea metrologică a contoarelor de apă, montarea - demontarea chisinau. Servicii de verificări metrologice a contoarelor de apă rece și caldă chisinau. Verificarea metrologica a contoarelor de apa la domiciliu timp de 1 zi chisinau.