Instalarea, montarea lustrelor

Instalarea si montarea lustrelor in Chisinau, Moldova.

Instalarea si montarea lustrelor in Chisinau, Moldova.

Asiguraţi o lumină plăcută în toate incaperile – cu lustre noi.

Cum instalam o lustra.

In Moldova dar mai ales in Chisinau lustrele le fixam cel mai bine in tavan cu cirlige cu filet si cu dibluri. Insa des ne intilnim cu tavane construite din beton dur si suntem nevoiti sa utilizam un ciocan rotopercutor. In caz ca nu apelati la ajutorul lui MANOLE veti avea nevoie in mod suplimentar sa va puneti ochelari de protectie pentru a nu va intra praful de la gaurire in ochi si sa adoptati o pozitie stabila astfel incit sa nu cadeti de pe scara.

Pentru ca sa instalati lustra corect e nevoie sa parcurgeti citeva etape :

1. Important ca inainte de gaurire sa deconectati siguranta (automatul) si sa va asigurati ca in locul ales pentru gaurire nu exista cablu electric. Putem depista cu un detector de metale.

2. Cind suntem gata sa gaurim trebuie sa fim atenti la diametrul de gaurire pentru dibluri.

3. Dupa ce introducem diblurile, le fixam cu ciocanul, si insurubam cirligul cu un surub si suspendam lustra.

4. Dupa ce am montat lustra , trecem la conectare lustrei. Verificam cu creionul de tensiune daca cablul electric este scos de sub tensiune. Firele cablului electric au de obicei culori diferite. Firul negru este marcat cu (L) si este conductorul exterior care conduce curentul electric de la retea la lampa. Firul albastru al cablului este neutru (N) si el conduce curentul electric de la lampa inapoi in retea. Mai este si firul verde-galben care este conductorul de protectie. Conectam la borne firele, fiecare fir la culoarea sa, astfel firul negru la borna neagra, si cel albastru la borna albastra, si verificam in final daca firele sunt fixate bine in borna comuna.

5. Facem un test de functionare, conectam din nou automatul si vedem daca lampa lumineaza.

In final operatia prin care se finalizeaza executia instalatiei electrice interioare o constituie montarea corpului de iluminat. In Chisinau in magazinele specializate intilnim diverse corpuri de iluminat cu una sau mai multe lampi electrice si respectiv becuri incandescente pentru a obtine o iluminare cit mai adecvata pentru fiecare incapere in parte. Apelind la MANOLE veti gasi cea mai optimala solutie in incaperea dumneavoastra.

Schimbarea lustrelor in Chisinau.

MANOLE lucreaza in Chisinau de mai bine de 10 ani , si in tot acest timp a invatat de unde poate procura cele mai bune lustre din punct de vedere pret - calitate . In Moldova sintem unica echipa de electricieni care e capabila sa execute lucrari din cele mai complexe. Schimbarea lustrelor desi pare un proces simplu este totodata si complicat deoarece exista lustre de diferite modele pentru diferite destinatii ale incaperilor, de aceea e necesar sa apelam la un specialist pentru a cere o consultatie. De asemenea pretul montarii variaza in dependenta de modelul lustrei.

Lucrăm pe întreg teritoriul: mun. Chișinău, Moldova în sectoarele: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani (posibil suburbii) 24/24 ore , 7 zile pe săptămînă fără sărbători și zile de odihnă.

Lustra. Lustre. Instalare lustra. Instalare lustre. Instalarea lustrelor. Montare lustra. Montare lustre. Montarea lustrelor. Schimbare lustra. Schimbarea lustrelor. Schimbare lustre. Reparatie lustra. Reparatie lustre. Reparatia lustrelor. Scurt circuit la lustra. Scurt circuit. Lustra cu telecomanda. Lustra chisinau. Lustre chisinau. Instalare lustra chisinau. Instalare lustre chisinau. Instalarea lustrelor chisinau. Montare lustra chisinau. Montare lustre chisinau. Montarea lustrelor chisinau. Schimbare lustra chisinau. Schimbarea lustrelor chisinau. Schimbare lustre chisinau. Reparatie lustra chisinau. Reparatie lustre chisinau. Reparatia lustrelor chisinau. Scurt circuit la lustra chisinau. Scurt circuit chisinau. Lustra cu telecomanda chisinau.