Instalarea cadei

Instalarea si schimbarea cadei in chisinau

Instalarea cadei

Manole este o echipă de meșteri particulari care vă oferă servicii de instalare a cadei în Chisinau cît și în suburbii. Să instalezi o cadă nu este deloc ușor, tocmai de aceea profesioniștii noștri vă vor monta cada de baie calitativ și cu acuratețe.

Avantajele chemării specialistului nostru:

 • Meșteri profesioniști cu experiență de peste 10 în domeniu
 • Lucram cu materiale de înaltă calitate
 • Efectuarea lucrului calitativ și la timp
 • Garantăm calitatea serviciilor noastre
 • Îndeplinim orice lucrare, indiferent de complexitate
 • Operativitate maximă și responsabilitate în momentul lucrului
 • Lucrăm 24/24 de ore, fără sărbători și zile de odihnă
 • Ne deplasăm în decurs de o oră
 • Prețurile noastre sunt avantajoase și accesibile

Oferim următoarele servicii:

 • Consultație gratuită din partea specialistului
 • Așezarea scurgerii cadei de baie
 • Fixarea dreaptă a cadei și montarea picioarelor de susținere
 • Montarea conductelor pentru cada de baie
 • Instalarea propriu zisă a cadei

Dacă nu știți care cadă este mai potrivită pentru dumneavoastră, Manole vine în ajutor cu cîteva recomandări. Puteți opta pentru o cadă din fibră de sticlă sau acril. Avantajul acestui tip de cadă este că permite păstrarea temperaturii apei mai mult timp, oferă un nivel de confort si este foarte ușor de întreținut. Un alt tip de cadă este cea din oțel și este recomandată pentru durabilitatea și rezistența pe care o are. În funcție de spațiul pe care îl aveți în baie, puteți alege o cadă în formă dreptunghiulară, ovală sau poziționată în colț.

Indiferent de complexitatea lucrării și tipul căzii de baie, fie ca este una obișnuita sau cadă cu hidromasaj, conectarea la canalizare și la rețelele electrice se vor efectua calitativ și meșterii noștri vor instala cada fără probleme.

Apelați cu încredere la echipa Manole: 0 603 75 589 sau 0 781 48 589

Instalarea cadei. Instalare cada. Instalare cada de baie. Instalarea cadei de baie. Instalarea cazii. Instalarea cazii de baie. Montarea cazii. Montarea cazii de baie. Montarea cadei de baie. Schimbarea cazii. Schimbarea cadei de baie. Cada. Cada de baie. Scurgere cada. Scurgere cada de baie. Cada baie. Cada de baie. Cada acril. Cada hidromasaj. Cada fonta. Cada pentru baie. Cada de baie preturi. Cada de dus. Cada cu hidromasaj. Cada din fonta. Cada de baie in chisinau. Cada pentru baie. Cada pret. Cada de baie pret. Montaj cada de baie. Instalare cada dreptunghiulara. Instalare cada in colt. Instalare cada preturi mici. Conectare cada la canalizare. Conectare cada la retele electrice. Instalarea cadei Chisinau. Instalare cada Chisinau. Instalare cada de baie Chisinau. Instalarea cadei de baie Chisinau. Instalarea cazii Chisinau. Instalarea cazii de baie Chisinau. Montarea cazii Chisinau. Montarea cazii de baie Chisinau. Montarea cadei de baie Chisinau. Schimbarea cazii Chisinau. Schimbarea cadei de baie Chisinau. Cada Chisinau. Cada de baie Chisinau. Scurgere cada Chisinau. Scurgere cada de baie Chisinau. Cada baie Chisinau. Cada de baie Chisinau. Cada acril Chisinau. Cada hidromasaj Chisinau. Cada fonta Chisinau. Cada pentru baie Chisinau. Cada de baie preturi Chisinau. Cada de dus Chisinau. Cada cu hidromasaj Chisinau. Cada din fonta Chisinau. Cada de baie in chisinau. Cada pentru baie Chisinau. Cada pret Chisinau. Cada de baie pret Chisinau. Montaj cada de baie Chisinau. Instalare cada dreptunghiulara Chisinau. Instalare cada in colt Chisinau. Instalare cada preturi mici Chisinau. Conectare cada la canalizare Chisinau. Conectare cada la retele electrice Chisinau.